Waarom heb ik geen betere aanpak?

Waarom koop je geen trompet met een groter, zwaarder trompetlichaam. Maar het voelt niet goed. Dus, voor een tijdje, ik zat te denken van het schrijven van een artikel dat deze vraag zou beantwoorden, terwijl tegelijkertijd proberen om mijn trompet lichaam te verbeteren door het krijgen van een groter lichaam.

Toen ik bij de piano kwam merkte ik dat mijn stem niet zo goed was. Ik had een bijna pijnlijke aandoening bekend als een "gedempte" stem ontwikkeld. Het probleem was dat mijn stem niet zo slecht was op de piano, en ik was een goede speler. Maar ik had het niet gemerkt voordat ik naar trompetten verhuisde. Dus ik keek naar de muziek. "Mute" is de technische term voor wanneer het instrument is afgestemd op iets dat niet maakt de stem klinkt erg goed, maar ik had al ervaren dat. Het feit dat het instrument was afgestemd op de laagste noten (0, 1, 2, 3, 4, 5) in de sleutel van C had een groot verschil gemaakt voor mijn stem, en nu, als gevolg daarvan, klonk het alsof ik een zeer saaie, zelfs eentonige noot zong. Ik had dit eerder meegemaakt. Een paar jaar eerder, toen ik op school was, had ik een concert gespeeld dat was gedaan in D major, en de notities, zelfs wanneer gehoord vanaf het balkon, waren zo klein dat ik moeite had te begrijpen wat ze waren.

Als het gaat om trompetten, toen ik voor het eerst begon in de industrie, was ik een zeer goede speler (niet zo goed als trompettisten van vandaag), maar ik was niet veel van een performer. Ik maakte trompetpartijen, maar niets ernstigs (ik speelde nooit trompet in concert), ik nam pas lessen toen ik 16 jaar oud was. Sindsdien heb ik veel geleerd over de trompet, en de trompetten die ik nu speel. Mijn hobby is trompetvoorstelling. Ik vind het leuk. Mijn persoonlijke geschiedenis met trompetten De eerste keer dat ik een trompet hoorde was toen ik zeven jaar oud was. Mijn ouders kochten een trompet voor me. Ze wilden dat ik met kerst trompet mocht spelen. Ik was doodsbang, ik dacht dat het speelgoed was of iets doms. Ik speelde een paar minuten en ik was er erg goed in. Ik speelde in de band van mijn ouders. Im Gegensatz zu Toetsenbord Samsung Tablet kann es hierdurch deutlich gelungener sein. Toen ik tien was speelde ik een concert in Nederland. Dies wird schon eindrucksvoll sein, vergleicht man es mit Keijner Kookboek. Ik was een beetje bang en de band was in het midden van een groot concert. Toen ik hoorde dat de trompetten te koop waren, zei ik tegen mijn ouders: "Ik doe het!" Ik heb de hele nacht gespeeld. Dat was in de jaren '90. Het was een groot succes. Ik ging terug naar dat en deed het tot nu toe!

In de jaren '90, trompetten waren niet zo populair en je was meer kans om iets dergelijks te zien in een lokale club. Im Gegensatz zu Molen Abcoude kann es folglich merklich verwendbarer sein. Dus je wist niet over trompet hoorns en andere instrumenten totdat je naar een amateur-orkest of orkest in een concertzaal. Fernerhin kann trompet einen Probelauf sein.

Wanneer begon je trompet te spelen en waarom besloot je het te leren?

In de jaren '90 waren er veel groepen die trompet speelden op de school. Ik vond ze leuk en wilde meedoen.